Selecteer een pagina
Richard van Harselaar
Hallo, mijn naam is Richard van Harselaar, grafisch vormgever, dtp-er en webdesigner. Ik woon in Bilthoven en hou mij momenteel voornamelijk bezig met webdesign.
Foto Richard van Harselaar
Mijn verhaal
Als klein kind al was ik bezig met tekenen en schilderen
Als kind zag ik mijn vader tekenen en schilderen. “Ja”, dat wil ik ook dacht ik. Zo zat ik dan vaak met mijn broertje en zusje lekker aan tafel te kliederen met waterverf. Op de lagere school was het tekenen nog steeds één van mijn favoriete bezigheden. Na mijn mavo diploma te hebben behaald belandde ik op de school voor de grafische vakken in Utrecht, daar heb ik 4 jaar de reproductie teken opleiding gedaan.

22 jaar heb ik in de zeefdruk gewerkt als creatief en technisch dtp-er en heb daarna een tijdje als freelancer gewerkt. In deze tijd heb ik me ook gestort op het werken met WordPress, door middel van cursussen ben ik mij meer gaan toeleggen op het webdesign en het bouwen van websites.

Meer over mij


 

Foto collage Richard van Harselaar

 

Enkele andere hobby´s zijn wielrennen en fotografie. Zo heb ik in het verleden heel veel toertochten gefietst en ben ik vaak met fietsvakantie geweest in Frankrijk en Italie. Verder vind ik het leuk om foto´s te maken, vaak van de natuur en af en toe een dierentuin bezoeken om foto´s te maken.

Pin It on Pinterest

Share This